Veelgestelde vragen

 

 

Hoe kan ik bij jullie reserveren?

Je kan via de reserveer knop rechts onderin op onze website een reservering maken voor zowel lunch, borrel, diner als proeverij. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen naar 020-2153400. Ook voor groepen boven de 15 personen graag even bellen. 

Kan ik een tafel op het terras reserveren?

We reserveren geen plek op het terras, deze houden we vrij voor inloop. We hebben een heerlijk groot terras met veel plek, dus grote kans dat je een lekker plekje buiten vindt!

Kan ik bij jullie parkeren?

Met de EasyPark app kan je achter onze brouwerij parkeren. Dit kost 3,50 euro per uur. Hier vind je meer informatie over de bereikbaarheid.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wij accepteren enkel pinbetalingen. Je kan bij ons afrekenen met Maestro, Mastercard, Visa, American Express.

Tot hoe laat is jullie keuken open?

Onze keuken is tot 21:00 geopend. 

Is het mogelijk om jullie priv├ęzaal af te huren?

Dat kan zeker! Onze zaal “De Connectie” is af te huren voor vergaderingen, feesten, diners en evenementen. Stuur een mailtje met de wensen naar hello@breugemmeetingpoint.nl voor prijzen en meer informatie. 

Ik wil graag mijn feestje bij jullie vieren, kan dat?

Natuurlijk, leuk! Stuur een mailtje met je wensen naar hello@beugemmeetingpoint.nl dan zorgen we er samen voor dat het een mooi feest wordt.

Kan ik eigen catering en drank meenemen voor mijn feest?

Het is niet mogelijk om eigen catering of drank mee te nemen voor jouw feestje of event bij Breugem Meeting Point. Natuurlijk bespreken we graag jouw wensen en bereiden we in eigen keuken de lekkerste hapjes.