Sociaal & Inclusief

Breugem Bier is een sociale en inclusieve onderneming. Breugem streeft naar een arbeidsmarkt met een laagdrempelige toegang tot werk voor mensen voor wie op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is. 

Breugem's SROI 
Wij vinden dat er een waardige werkplek moet zijn voor ieder die aan de slag wil. De primaire doelstelling van de Breugem is dus: werkplekken scheppen voor mensen die ergens anders moeilijk aan een baan kunnen komen. Wij zijn officieel een van de sociale onderneming in Amsterdam.

Zie ook: Afdeling Sociale Zaken - Gemeente Amsterdam

SROI verplichting voor bedrijven
Ondernemingen met een SROI verplichting kunnen bij ons terecht voor: 

Vergaderen in ons proeflokaal 
Borrels, diners, bedrijfsfeesten of teamuitjes
- Bier voor op kantoor (Eventueel met eigen etiket) 

Wil je meer informatie? Mail ons op hello@breugemmeetingpoint.nl

    Binnen onze sociale onderneming staan drie kernwaarden centraal:

    Toegankelijk: We zijn voor iedereen toegankelijk, we willen graag dat iedereen zich thuis voelt binnen ons het proeflokaal aan de Hemweg in Amsterdam!
    Inclusief: We staan voor iedereen open, ongeacht je achtergrond, makke, kleur, ras, geloof! Wij willen voor iedereen een veilige & inspirerende werkplek bieden, waar jouw talenten centraal staan!
    Kwaliteit: Zowel onze bieren als de begeleiding van onze werknemers staat hoog in het vaandel. Kwaliteit van het product en de mens gaan hand in hand, geduld en oprechte aandacht is bij zowel het brouwproces als in de begeleiding van medewerkers de sleutelwoorden. We willen daarin uitblinken en een bron van inspiratie zijn voor andere ondernemingen. Vooral laten zien, hoe het kan!